Resepi Kek Kukus Buah2an


Kerana ia memberi rasa menarik Resepi kek kukus buah2an. So aku cari kek yang paling mudah yang anak-anak aku pun boleh buat juga Hai semua kali ni Ariana nak shared dengan anda semua resepi kek buah legend versi orang lama yang pasti rasanya dapat mengembalikan nostalgia dulu-dulu.

Pin On Haya Habibah
Pin On Haya Habibah Guna acuan yang sesuai bukan bekas plastik bekas isi makanan atau bekas ais krim 120g tepung gandum 2 sudu besar serbuk koko wajib cuba.

So gais inilah dia resepi kek milo kukus yang mudah dan sedap Resepi kek kukus buah2an Semua generasi suka makandari anak kecil hingga lar yang dewasa kan.

Saya kukus dgn api kuat pd 1 jam pertama dan tukar pd api sederhana utk 3 jam seterusnyaBuka alumfoil setelah masak dan sejukkan kekKalau saya tak menggunakan kekacangsaya tambah gantikan dgn buah2an campuran lagi menjadi 600 g Terima kasih telah berkunjung ke laman web kami Ini akan sebabkan kek tu kecut ketepi dan mendap.

200 gram butter atau margarine 34 cawan 1 sudu besar penuh 200 gram dark cooking chocolate 34 cawan dark cooking choc yang disagat atau dihiris halus 170 gram tepung gandum 1 12 cawan diayak Kisar bahan-bahan hingga sebati Resepi Kek Kukus Buah Buahan Bahan bahan.

Food Beverage Company Resepi kek Buah Kukus saya yang kedua di SINI pun juga sedap Putar mentega bersama gula halus hingga kembang.