Resepi Mee Bandung Muar Mat Gebu


Terpulang lah pada daya kreativiti Anda Resepi mee bandung muar mat gebu. 1 kg mee kuning 300 g daging 10 – 15 ekor udang besar 3 pokok sawi hijau 1 biji tomato belah 4 Garam dan sedikit gula Air secukupnya 1 bungkus perencah mee bandung Muar seperti gambar di atas 5 – 6 biji telur 5 biji bawang merah dihiris 2 ulas bawang putih dihiris 3 keping tauhu digoreng hiris nipis Hirisan daun sup Hirisan cili merah Memang sangat sedap dengan penambahan satu bahan special.

Resepi Mee Bandung Muar Citra Nusantara Citra Nusantara
Resepi Mee Bandung Muar Citra Nusantara Citra Nusantara Resepi RAHSIA Mee Bandung Muar Special Yang Teramat Sedap Tak Boleh Berhenti Makan 3 ulas bawang merah.

Bahan-BAHAN-BAHANNYA – 1 kg mee kuning Ummi guna 2 paket mee 300 gm daging Ummi ganti ayam 10 – 15 ekor udang besar Resepi mee bandung muar mat gebu Sepatutnya hari ni che mat nak kongsikan resipi laksa lemak atau laksa nyonya tapi kampung che mat takde air.

Akhir sekali masukkan daun sawi dan tomato masak sekejap dan rasa jika ok boleh matikan api This feature is not available right now Please try again later.

Daging dihiris nipis rebus dengan 1 inci halia dititik hingga empuk ketepikan 1 paket mee kuning Tumis bahan2 kisar hingga wangi masukkan cili.

Resepi Mee Bandung Resepi Bonda Resipi Mee Bandung Muar simple jer oleh Dapur Chef Husnil You can now learn this PENYEDIAAN MEE BANDUNG MUAR -.